2009. szeptember 3., csütörtök

Költözés -- dátum kitűzve

Eljött végre az idő, hogy kitűzhettük a költözés időpontját: jövő hétfőn, azaz szeptember 7-én halk csigolyaroppanások közepette nekiállunk, és behordjuk holmijainkat az új helyre. Könnyek között persze, de inkább a súly miatt. Tavasszal már a közönség is jöhet. Talán hamarabb is.

Szép egybeesés, hogy az EbolaColát is letörölte a track.hu. Ahogy az is, hogy az emilrulez.hu szerverét végleg szanaszéjjelmarwarezték a gonosz kiberpöcsök. Az újjáépítés megindult, és újra felfénylett, hogy a dolgok bizony valahogy egybeesnek. Lám, a "véletlen" kifejezés igen pontos, hiszen nem az eseményről, hanem az arról kialakított vélekedésünkről szól.

Van már új dalunk a pirítóskenyérről, az átjövésről, kárpitokról, kopogtatásról meg effélékről. De nem úgy képzeljük, hogy lesznek kicsi és nagy színpadok amiken állunk és amik előtt ti álltok. Nem úgy képzeljük, hogy ti ordítva nem figyeltek és mi hangosan nem vesszük ezt észre. A szünet alatt elvált a szar a májtól ((c) J.A.) és egész pontosan tudjuk, hogy mi az, amit a zenekarosdival adni tudunk, illetve mi az, amiből nem kérünk többet már.

Úgyhogy jó lesz. Hétfőn költözés fényképekkel és havária-jelentéssel. Aztán próbák; végül meglátjuk, hogy működik-e, amit kieszeltünk. Pontosabban: meglátjuk, hogy ügyesen működtetjük-e.

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hurrá! Van mozgás! Ez leginkább csak jót szokott jelenteni! :-)

Móni írta...

ódejajdenagyonjóóóóóóó

Unknown írta...

Jól hangzik.

Bors írta...

Tök jó. Remélem, valami tényleg alakulni látszik!

Virág írta...

Ha már vannak dalok, amiket hallgatni lehet, az már elég is a zenekedvelőknek. Nem az a cél, h meg lehessen érinteni (vagy esetleg bökni) a mutatóujj utolsó ujjpercével a drága sztárokat, hanem h még több jó zenével gazdagodjunk. Tessék csak folytatni bácsik....
:-)

Virág írta...

És még a helyi idő elállítódása is korrigálásra került. 100%-osak az elégedettségi mutatók :-))

muci írta...

tavasz?addig már fél lábon is:))
hajrá, nagyon szurkolunk! deboldoglettem.

Móni írta...

affene..pedig én szigorúan bökdösésre megyek...

Unknown írta...

Ó, dír... reménykedtem, hogy lesz valami jó az őszben, meg a télben, és ím: várhatunk a tavaszra, amikor is még jobb lesz! :)

HGy. írta...

"Az előbb arról beszélgettek, hogy mi az életük értelme. A művészet önzetlenségéről. Itt van mindjárt a zene. Valóban ez kötődik a legkevésbé a valósághoz, vagy ha kötődik is, inkább csak mechanikusan, nem ideák által... Pusztán a hanggal, asszociációk nélkül. És mégis, csodálatos módon a lélek legmélyébe hatol. Mi rezonál bennünk a harmóniába foglalt zörejre? Mi által lesz magas rendű élvezet forrása, mely egyesít és megrendít? Mi végre kell ez? És főként: kinek? Maguk szerint senkinek és semmire. Csak úgy. "Önzetlenül". De nem. Aligha. Hiszen végső soron mindennek megvan a maga értelme. Értelme és oka."

lizi írta...

Ez a hír most nagyon feldobott. Az egész napon pocsék volt szóval köszönöm :D Sok sikert hozzá!

Holi írta...

költözés,pakolás,ivás,próba,koncert,juhé.és pont.

aaga írta...

éjjjjóóó-é-é-éjjjóóó!

kisbéka írta...

Khirályság! Azért, ugye, lesz bökdösés is??? Az is kell a népnek, mint a falat kenyér! Már vágom a centit. :)

Frank Tyrell írta...

Jó hírek, hállelujja :))

Toni írta...

Há e ööm! Bódottá!

zolo írta...

na?7-e van..na!
he?na!

Virág írta...

Íme a "nép"!

Virág írta...

avagy: "Még kér a nép, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép?"...
:-)

zolo írta...

Mi ez a célozgatás a népre Virág?

Virág írta...

A dátumok megint odavannak.... :)

Monka írta...

Lélekben veletek, előre, csak előre:) Kitartás...

Monka írta...

Ma már 10.-e van...:)