2008. szeptember 4., csütörtök

Klipügyek

Miközben köszönjük a nagyszerű visszajelzéseket az Ebola Colával kapcsolatban, párhuzamosan elkezdődött a klipkészítés derűs, ám fáradságos folyamata is.

Mindenek előtt azt kell mondani, hogy lenyűgöző, hogy mennyi ember ajánlott fel igazi, értékes segítséget ehhez a munkához. Teljes listával rövidesen jelentkezünk, de addig is már előre köszönjük. Nagyszerű társaság verődik össze szombaton, hogy képben is megfogalmazza ezt a dalt -- és miközben "épphogy" költségvetésből dolgozunk, már mostanra olyan magas színvonalú előkészítő munkát produkált a csapat, hogy egészen visszatért az életkedvünk.

Hadd adjam át ezennel nektek is az ő "üzenetüket": jó dolgokat csinálni jó, jó ügyekben részt venni érdemes, a pénz pedig nem számít annyira, mint az, hogy igényes, jelentőségteljes és alapos munkát adjunk ki a kezünkből. Van remény! :)

KÖSZÖNJÜK!

(Hétvégén forgatás, aztán utómunka: dokumentáljuk, megmutatjuk, mert fontos. 17-én klip.)
---------------------------------------------------
Újszülötteknek: megjelent az Ebola Cola, árulja a track.hu, 99 Ft (link oldalt)



13 megjegyzés:

Névtelen írta...

szívesen, bár én nem ajánlottam föl semmit. de nagyon színvonalasan tudok nézni, ha az megfelel.

Névtelen írta...

Nekem annyira nem TI vagytok ez a dal...

Névtelen írta...

én se tettem semmit, de a dal tetszik, és várom a klipet. :)
annyi kérdésem lenne, hogy egyszer régen azt mondtátok, hogy nem lesz több klip, mert úgysem játsza semmi (ha jól emlékszem, ez volt az ok). mi változott? mostmár nem is cél a tévés megjelenés, mert elég a netes vagy bíztok a magyar music television-ben? vagy valami egészen más? :)

Névtelen írta...

jaj és most nézem, hogy ha valaki a track.hu-n akarja megvenni a Hello Touristot, jobban jár, ha számonként veszi meg, mert úgy csak 396 Ft, egyben, albumként viszont 990. :)

Névtelen írta...

Kíváncsian várom a klipet. Akkoris, ha ez nem segítség. :) Viszont önkéntes.

Grego: csak ha belegondol, hogy egyenként kellene leizzadnia onnan a dalokat, lehet, hogy inkább kiperkál 990-et. :)
(főleg ha utána meg se tudja hallgatni, mert szintén mac-es :P)

Névtelen írta...

Ezek szerint Feriférfit vegzáló hölgyet is sikerült keríteni.
Jól, jól van, csak így tovább!:)

Névtelen írta...

és az iwiw-főoldalon meg milyen reklám fogad? Ebola Cola by Emil.Rulez! - töltsd le!

ez már valami. :)

HGy. írta...

Azért van klip mégis, mert a tévék helyét részben már átvette a webvideó-ügy, és ez olyan felület, amire érdemes gyártani klipet. Csak az MTV-re nem csinálnánk meg, de a weben már talán van értelme.

A dalról, hogy nem mi vagyunk: valóban, ez egy átmeneti dal, a készítés módja, az egész történet megint teljesen más, mint "szokott".

Valaha pince- és webzenekar voltunk és onnan kikukucskálva csináltuk az első lemezt -- azért olyan pincehangulatú. Aztán jött egy csomó idő, amíg félig-meddig "normális" zenekar voltunk (koncertek, stúdiólemezek). Most megint inkább a pince érdekel minket, az EC meg az elő lépés abba az irányba, hogy visszatérjünk az alapokhoz.

Átmeneti dal, átmeneti helyzetben.

maryjane írta...

I LOVE YOU

Binjomin Szanto-Varnagy írta...

A dal jó, de a címválasztást betiltanám, ha tehetném.

Rosszul leszek a betegségek emlegetésétől, hát még hogy kóla is... Jaj.

Névtelen írta...

T.Zenekar!
Nagyonrégi ERZ-fanként mondom, hogy ez a dal nagyon ERZ-es lett:) Megvettem és már az egész családot megfertőztem ezzel a dalotokkal is:) Köszönöm!

Névtelen írta...

Hááát nekem nagyon tetszik!

A címválasztás meglepő, de én már hozzászoktam:)
Viszont nem tudom letölteni. Biztos bennem van a hiba, de nekem nem megy. Ezért most egész nap lóg a nyakamban a mobil, hátha valamelyik rádióban megint leadják.:((
l.

Laci írta...

Na végre, kb. 1 hét szenvedés után valamely csoda folytán sikerült a fizetés ablakig eljutni, ott némi tökölés, és a végén lejött :-). Utána még némi szöszölés és végre hallgatom. Szuper, ennyit még nem szenvedtem zenéért.