2008. szeptember 14., vasárnap

Az Ebola Cola második helyen indított a Mahasz listán

Ahogy megjelent, máris a második helyre ugrott az EC a Mahasz listán, ami ugyan nem jelent semmi különöset, ám mégis milyen jól hangzik. Érdekessége viszont, hogy listán az Ebola Cola a kettőből az egyik, csak online kapható dal.

Itt a lista, örülünk!

Közben a klip is a célegyenesben és van benne buborék.

27 megjegyzés:

Névtelen írta...

Végre sikerült letöltenem az Ebola Colát a Track.hu-ról, ugyanis megjavult a szerver. Csalódtam. Ez a track egy fos. Remélem a többi hallgatható lesz, de ez valami irdatlanul szar. Ez nem Emil Rulez.
Köszi, 99 Ft-ot azért megér, de 1 Forinttal se többet.

Buba

HGy. írta...

Kedves Buba, kifejtenéd kevésbé erőszakosan? :-)

HGy. írta...

... különösen azt, hogy "ez nem Emil Rulez", mert a nemtecciket értem, de ki mondja meg, hogy mi az Emil Rulez és pláne mihez képest: a zazie-hoz vagy a lefelészállhoz vagy a derékig lányhoz képest-e nem az, vagy a Bubaúgyvélihez képest?

Névtelen írta...

de jó, megint hetente látjuk hajóst, már elvonási tüneteim voltak :)
amúgy meg egyre jobb a heti hetesben sztem

Névtelen írta...

Gyuri!

Valamelyik délután hallgattam a Petőfi Rádiót. Ki énekelt benne? Hajós András. Mit? Fogalmam sincs, sose hallottam még ezt a számot pedig minden lemezetek megvan, még a kiadatlan gödör klub meg Zazie az Angol beteg verzió is, úgyhogy otthon vagyok az Emil Rulezzel kapcsolatban. De mégis mi lehetett akkor ez? Lassú volt, dallamos, kellemes, jó volt hallgatni, igazi örömzene.

Hazaérek, kérdezem az egyik haveromat, hogy tudta-e, hogy új Emil Rulez szám van? Igen tudta, Ebola Cola a címe. WoW, WoW, WoW! Honnan lehet leszedni? - kérdezem én. A válasz a Track.hu volt. Fizettem, leszedtem, meghallgattam. Rohadtul nem az Ebola Cola ment a Petőfin, mert az tetszett, az Ebola Cola pedig nem.

Katan. Új együttes, Hajós, Bab, Feri játszanak benne. Nézzük, hátha egy Katan szám. Megvettem a CD-t, de egyik sem az. ÁÁÁ...

Továbbra is megválaszolatlanul maradt a kérdés: Mi az új szám, amiben a Hajós énekel és a címe nem Ebola Cola?

Buba

aaga írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Buba: Ha a Petőfin ment, akkor lehet, hogy a Hallod c. dalra andalodtál, ami András mellékprojektje, vagy hogy mondják ezt, volt. Tudtommal nem jelent meg semmin. De lehet, hogy mégis.

dm írta...

Két hét után megjavult a track honlap és le tudtam szedni vééégre a dalt, de most meg nem bírom megnyitni, hiába adom meg neki az emailt és jelszót amivel megvettem a dalt, az istennek se nyitja meg, szerinte nincs ehhez licensz.

Kérlek, kérlek titeket, segítsetek...

Névtelen írta...

Kedves Emil. RuleZ!

Szeretnék érdeklődni, hogy honnan lehetne jó minőségben letölteni a "Hallod?" című számot? (egyáltalán Emil számnak számít, vagy "csak" Hajós?)
A megvásárlást azért nem írtam, mert feltételezem ezt az 1 számot nem lehet megvásárolni sehol...ellentétben az Ebola Colával, ami már az Emil RuleZ! gyűjteményem legfrissebb tagja.
Másik kérdésem az lenne, hogy az A38-as felvételt vagy felvételeket valahol meg lehet vásárolni? (esetleg a Hajón?)
Nagyon bánnám, ha a jó és minőségileg is kifogástalan felvételekhez nem lehetne hozzájutni. Tudom, hogy pár volt a TV-ben is, de eddig sajnos mindig lemaradtam róla.
Maradok,
Tobby Smith

dm írta...

Siker.

Ennyi trükközést, mire sikerült megnyitni...

Névtelen írta...

ága és mindenki: Bizony-bizony. A Hallod c. számba zúgtam bele a kocsiban hazafele menet. Megtaláltam a neten egy oldalon, de itt elég szar minőségben van fent(http://kaufman.freeblog.hu/files/hajós-hallod.mp3). Tudna valaki küldeni belelő egy jobb minőségű felvételt? Linket ide a fórumba vagy mailt ide: leukoplast@freemail.hu!

Buba

Névtelen írta...

Végre sikerült elolvasnom Buba hozzászólását az emilrulez.hu-n, ugyanis megjavult a szerver. Csalódtam. Ez a hozzászólás egy fos. Remélem a többi normális lesz, de ez valami irdatlanul szar.

Hajós

jelibandi írta...

ez nem buba. köszi, 57 karaktert megér, de 1 karakterrel sem többet.

Névtelen írta...

Kezd érdekelni ez a Hallod c. szám...
Az Ebola Colához gratulálok, nekem nagyon tetszik, nem érdekel ki-mit mond, úgy jó, ahogy van! Életemben talán első alkalommal fizettem egy darab számért, de megérte.

Ha szabad érdeklődnöm, mikor lesz végre koncert? :)

Csak így tovább!

Zsu

Névtelen írta...

Gratulálok a MAHASZ helyezésért. Várjuk a klippet...:)

Névtelen írta...

T.Zenekar! Gratulálok a helyezéshez!
Arra godoltam, lehetne egy ebolacola gerillamarketing akciót indítani. Én a Szent István Parknál lakom, gyakran járom a helyi közérteket. Tökjó volna pár frigóban 1-2 db EbolaColát elhelyezni. Hülyeség?

Névtelen írta...

Nahát! Majdnem az egész zenekar kommentel. Buba csak tud valamit (azon kívül, hogy az EC nem Rulezes...)

Egyébként.
Ebola Cola jó.
Mahasz lista II. hely jó.
Listán az együttes nevének leírása nem jó.
Dolgozni csak tisztán, szépen...

Névtelen írta...

Azta... megelőztétek a Kox-ot... vagy Nox-ot. Ez azért már valami. :)
Mármint statisztikailag, mert ugye a Noxot jó ízlésű ember nem hallgatja, ízlésficamos annál több, így ez most igen jó hír. :) Gratula!

Névtelen írta...

KATAAKIRAJONG:
Mostmár csak Ákost kell megelőzni a listán...még 200.000.000 liter EC és menni fog!!!!:)Nem hiszem, de nekünk így jól vagytok ahogy vagytok. Kicsit bánom h nincs az EC-ban fúvós hangszerelés és hogy Feri sem püföli olyan határozottan a dobokat. Ha jól sejtem Gyuri gitározik a számban nem? AZ bejön mondjuk. Pincezenekaroké a jövő (asszem) Várom a klippet!!!

Névtelen írta...

először azt hittem, hogy a jeli ennyire sok szabadidővel rendelkezik, hogy megszámolta a karaktereket, de aztán rájöttem a turpisságra.

Névtelen írta...

nem, mégsem jöttem rá.

Névtelen írta...

Nekem sem sikerült letöltenem a számot, de én már ott elakadtam, hogy a telekomos autentikáció nem működik: nem enged belépni.
Azért ez így nem az igazi...

dm írta...

Most akkor hogy írják az Emil.RuleZ!-t? Én eddig letámadtam mindenkit, aki nem nagy Z-vel írta...

Névtelen írta...

Caps lock a megoldás. Így nincs vita. :D

Névtelen írta...

Jó, lehet hogy kicsit durva voltam, elnézést kérek mindenkitől! Hirtelen felindulás volt. :) Attól, hogy az EC nem tetszik még imádom a RuleZ-t. Gratula a MAHASZ helyezéshez!

Buba

Névtelen írta...

Mi volt az a megjegyzés amit eltávolított a szerző?
Mert sohase egyszer sem volt még eltávolítva hsz emilrulez blogból.
pedig volt már csúnyabeszédtől kezdve zs, c kategória....szóval mi volt az?

Névtelen írta...

Lehet külföldről is EbolaColat vennni a track.hu-rol magyarorszagi telszam nélkül is?Persze az is lehet hogy simán hülye vagyok hozza ,de nekem eddig nem sikerült:(Érdekelne a megoldas,ha van...Egyébként gratula az új dalhoz,klipphez,már nagyon vártam én is:)