2008. július 1., kedd

Ebola Cola

Tíz óra hét perc, híreket mondunk.

Elkészült az Emil.RuleZ! új felvétele. Az Ebola Cola című dal utómunkálatai jelenleg is folynak a londoni Metropolis stúdióban, ahol az ún. mastering zajlik éppen. A dal remélhetőleg hamarosan felcsendül a rádiókban, és a közönség ájultan imádja majd. A felvételhez még a nyár folyamán videóklip is készül Török Ferenc rendezésében. Emlékeztetőül: ő jegyzi az Emil.RuleZ! első klipjét is.

Az Ebola Cola nem jelenik meg lemezen, de on-line megvásárolható lesz majd. A dal szövege rövidesen elérhető lesz a zeneszöveg.hu-n is.


17 megjegyzés:

Névtelen írta...

első

Névtelen írta...

Hurrá !!!!!!!

Névtelen írta...

DE jó !!! Elég hamar választ kaptam a kérdésemre, miszerint mikor kapunk belőletek legközelebb.

Nagyon köszönöm...... mindent....boldog vagyok...

Névtelen írta...

sirály.

Névtelen írta...

szerintem egyelőre fogalmazzunk óvatosabban
lehet, hogy sirály dal
de lehet, hogy hattyú...

hanka írta...

hol, mikor lehet megvasarolni ?????

Névtelen írta...

hattyúk is talál szemet.

Névtelen írta...

Ádám: remélem, nem.

Amúgy örvendezés van.

Így ni-> :)

Névtelen írta...

nekem csak az a kérdésem, hogy a jeli mióta rulez tag, hogy csak így videókkal csemegtet? nem mintha zavarna, csak hát ilyen vagyok.

Névtelen írta...

Egyébként meg hamár madár...
Főnix. Saját hamvaiból feltámadó.

Névtelen írta...

Na, ez kurva jó hír! Vééégre. :)) És még meg is lehet venni onlány. Nem beszélhetek a többiek nevében, pláne névtelenül ugye, de én megveszem, ha majd lehet, az bizonyos. Köszönöm!! (Már tövig rágtam itt az agyam, ha van nekem olyan, hogy most akkor mi lesz, és hogyan lesz.)
Írjatok mééééég, zenéket, szövegeket, dalokat, sokat, legyen sok mastering, meg ekvalájzing, meg malájzing.
Ez az év híre! Még egyszer kösz!
zoli

HGy. írta...

Csinszkának: most eléggé úgy tűnik, hogy négyen kellünk ehhez a pincezenekarosdihoz. H.A. meg én adva vagyunk (zongora + gitár), Ferenc jól dobol és akkor még kell egy basszusgitáros is, aki punk: ő lett Jelibandi. Így most ez a négy az ERZ alap pince-session, így bármit ki tudunk próbálni és fel tudunk venni. De persze mindig azt hívjuk majd, akit akarunk, ha még további játékosokra is szükség lesz.

Csepella Olivér, a pék írta...

húúá!

Névtelen írta...

kedves györgy. köszönöm válaszát. elégedettnek tűnök vele.

: )

Névtelen írta...

Hö. Gyuri akkó télleg gitáros lettél...ne remélem hamarosan meglátjuk/halljuk:-))

Unknown írta...

Micsoda hírek,végre:)Az ember 1-2 napig nincs net elött,közben feléled a zenekari blog,meg Emil is a közönség felé.Joo ez a zenetv-s dolog is.A nagyon örülők táborához csatlakozom én is:)

Névtelen írta...

nagyon lyó végre! nagyonlyó! engem nem érdekel milyen lesz, mert ha már valami új lesz a palettán, az már reform és a reform lyó. az országot is azok hajtják. (az más kérdés, h rossz irányba.) csak a Kornél is legyen benne, mert azon túl, h jó hallgatni, ahogy Hajós ikszelgeti koncerten, a kedvenc trombitásom és többek közt nekem mint trombitásnak fontos egy kopasz rezes