2007. július 24., kedd

Túllőttem :)

Az előzőre érkezett megjegyzésekből látom, hogy megint túllőttem a célon. Nagy a pofám, az tény. Valóban illő viszont itt elnézést kérni azoktól, akiknek a nyelve egyetlen seggben sincs, és azoktól is, akik minden évben jól és jó szándékkal elvégzik a mukájukat, anélkül, hogy egyetlen nyelvet is befogadnának hátul.

Az élet szép, de én nem mindig látom annak. Ti igen? :)

30 megjegyzés:

Névtelen írta...

:)))))

Az élet szép... de azért előfordulnak esőfelhők.

Névtelen írta...

Néha.

Névtelen írta...

esélytelen, hogy mindig annak lássam :D zene segít.

Bors írta...

Az élet valóban szép. Feltéve, ha ott, akkor és azokkal töltöd az időt, akikkel, amikor és ahol szeretnéd. Vagy valahogy így.

Unknown írta...

Szerintem nem lőttél túl Gyuri! De ne lepődj meg, ha az igazság őszinte kimondása után még neked kell elnézést kérni...:)
Egyébként szeretjük a Szigetet, akkor is ha ő nem szeret minket (a Magyar Narancson és az Indexen gyakoroltuk ezt ki jól).
Annak a névtelennnek meg csak annyit, hogy nekünk lehet, hogy a szőlő savanyú, neki viszont csak a szára, amit hagytunk...:)

Hajós

Névtelen írta...

csak rálőttél,de nem lőttél túl rajta:))
nekem tetszett

maryjane írta...

remélem most már be tudok írrrrni

miért nem kell napijegyet venni akkorra?:) (rem majd 10szer kiirja ezt is...)

Névtelen írta...

Úgy értette, hogy csak és kizárólag a Rulez miatt ne ragadtasd magad napijegyvásárlásra, mert 8000 pénz. Vagy vmi ilyesmi ("gondolta a fene").

De ha be akarsz menni így is - úgy is, akkor persze vegyél. Vagy ha hetijegyed van, szintén ne vegyél napijegyet...éééérted, Maaargit. ;)

maryjane írta...

én csak eccer fizettem emilér 5000et, akkor sem én fizettem.
különbenis ozorafest.hu

megöl ez a login ide...

maryjane írta...

ez itt meg a fan klubb csak h legyen valami MÁS
http://kep.tar.hu/maryjane/50506882#2

Névtelen írta...

Esőnap esetén az Élet a kocsmában lesz megtartva!

Névtelen írta...

Mijapicsa, már elnézést kértek, előre?!:-))
Há' hol a régi HÉV, a magunknak játszunk "kaptyátokbé"!;->

Mindenki tudja hogy hol vannak a testrészei...ha azt mondom nagy nyilvánosság előtt, hogy rühellem a nyalis kollégákat, akkor arra úgyis az a válasz, hogy ők is, höhö.

Az meg már mi, hogy savanyú a szőlő?Biztos van a zenészek Maslow piramisán is egy olyan szint ami felett már megmondják, hogy kösz bazmeg így nem zenélek nálatok.
Olvastunk a megboldogult régi honlapon olyan jó kis helyszíngyalázásokat, ami miatt oda többet nem.És? Érthető.A szervezők/helyszíntulajdonosok/önkénte mérvadók/fickanickek ...stb. helyében én befognám, 'oszt nagyon iparkodnék, hogy minden okés legyen a jövőben, ha már ez el lett szarva.Azért az evolúció hadd legyen már jelen a zenekar életében már a helyszínválasztás tekintetében legalábbis.Nekem már régebben is szimpatikus volt a zenekar NET-közönség felé történő véleménynyilvánítása. Bazz, ha szar volt a dolog az is meg lett mondva, meg ha jó, az is.Nagyobb baj, hogy ebben a fáken országban nem divat elismerni a hibát. Ja nem tetszett valami....?, akkor majd jön más aki örül 1000-el ám.

Ez a zenekar legalább elismerte, ha szarul alakult a koncert, vagy épp k.ra nem volt kedvük játszani.Ha jól érzik magukat akkor az látszik, ha nem akkor meg az. Korrektebb dolog, mint az hogy "sziasztok.......(hol is vagyunk?)...(ja igen).....sziasztok bivalybasznádiak, Ti vagytoook a legjobb közönség kezekeeeet a magasbaaa"
De az is hót zsír, hogy nem lesztek milliárdosok...na mind1, erről már H.GY. írt pár szöveget.
Még egy utolsó bénácska hasonlat, de olyasmi a zenekar is, mint a Twin Peaks.Volt az elején pár olyan fejezet amivel berobbantak, és olyan permanens nívót teremtettek, hogy annak ellenére is vannak a koncerten, hogy nincs tele velük minden light & hard & bulvard magazin.
Nyelvkicupp.
Hosszú lett ez már bassza...mindegy, bocs.

Névtelen írta...

Sajna nekem az élet most épp a seggét nyomja irtozatosan az arcomba...ami ugye természetesen nekem nem tetszik és egy picit szarszagu is..de azért aug2őn mindenképp zépézek egyet-kettőt-hármat stb...

Csepella Olivér, a pék írta...

béla mond valamit.

amúgypedig hétfőn volt egy impróestünk, ahova elhívtam gyurit és ő ott is volt andrissal és akkor mentek el kb amikor mi jöttünk.
ha mindez azért történt, mert a konzikert 7re írta ki akkor elnézést kérünk jól, mert mi fél9re beszéltük meg velük, csak butusok.
szóval elnézést

Névtelen írta...

Bocsánat 3-on

Névtelen írta...

ZP augusztus 2-án lesz (legalábbis itt a honlapon az szerepel) és a Pesti Est "ügyesen" kifelejtette július 31-ét, így elcsúsztak a programok. :)

Névtelen írta...

Hajós András és a bioetanol.
Nomeg a Webcsatorna.

Apropó, Zazie a buszon?

Névtelen írta...

Ja, lemaradt:
http://webcsatorna.hu/filmek/akciohos070717&show=0

Névtelen írta...

"Olvastunk a megboldogult régi honlapon olyan jó kis helyszíngyalázásokat, ami miatt oda többet nem.És? Érthető"
ja, a zp volt az, oda idén pont háromszor, szóval azért még mindig van az a pénz...

Névtelen írta...

kedves Olivér, a pék,

épp csak összefutottunk vmi miatt, aztán húztunk is. Volt róla szó, h visszatérek, de végül munka sodorta el az estét. Mostanában többször is van efféle. (Mostanában=15-20 éve.) Uh nem miattatok volt az egész.

Remélem, jól sikerült a konc, legközelebb talán ott leszünk. :)

HGy

Névtelen írta...

Anonymus: Zp a faszt, te hülye vagy...néha felmerült ugyan negatív értelemben (ráadásul nem is egy(1) helyszínre gondoltam)
de nem akkora vehemenciával, mint mondjuk Mezőtúr, vagy a Sziget, vagy Esztergom.
(Csak nehogy elkezgyé' idézgetni a régi honlapból)
(különben meg most is lesz Sziget (is))

Névtelen írta...

Ja, johndoe-k bazz, írjátok már alá legalább, ha egy szar nicknevet olyan megerőltető beírni az egyéb-be.Követhetetlen, hogy ki mit miről ír

Névtelen írta...

Kapolcson mér nincs rulez?

Névtelen írta...

Kapolcson? Jó kérdés.

Miután éveken át minden jó volt, pár éve összeveszett Öcs a kapolcsi csapattal. Úgy hírlett, hogy Márta Pista megüzente: a zenekarok tartsanak Kapolccsal, és ne Öcsön játsszanak (ahol külön fesztivált tartanak), pláne, hogy velünk meg az évek óta tartó jó viszony, ugye.

Biztos, ami biztos, mi azért telefonáltunk is, hogy OK, az évek azok évek, a jó kapcsolat, meg minden: télleg játszunk Kapolcson? Igen! Volt is ilyen koncertünk, talán emlékeznek többen, amikor a Petőfi csarnok szervezett színpadot a Művészetek Völgyében. Öcs eközben -- gondolom én -- "árulónak" tartott bennünket, hogy miért nem náluk, az ő fesztiváljukon játszunk.

Aztán Kapolcs és Öcs kibékültek, újra egységes a fesztivál és azóta nem hívnak minket. Bizonyára megsértődött valaki. Szép, kerek, emilrulezes történet. :))

A tanulság, kedves Gyerekek: nyalni, helyezkedni, smúzolni!

Személyesen azért (is) sajnálom, mert messze a Művészetek Völgyében van a legjobb, legértelmesebb és legfigyelmesebb közönség a fesztiválok közül. Nagyjából azok, akiknek érdemes (volna) emilrulezt játszani. :)

Névtelen írta...

Idén ráadásul egy csomó behirdetett program el is fog maradni a Völgyben, mert nem érkeztek meg a támogatói pénzek (hiv. közlés). A válság stáb mindennap összeül.

Ilyen szempontból talán jobb, hogy nem kell behúzni még egy strigulát az ERZ! "hívtak minket, de utolsó pillanatban mégis visszamondták" naptárába. :-/

Nemtom, csak próbálok pozitív lenni...

Névtelen írta...

Azért ne sírjanak már állandó jelleggel... a Minisztérium utolsó pillanatban 15 millás gyorssegélyt adott a Völgynek.

Mellesleg tudni kéne előre tervezni... nem utolsó pillanatban pánikot kelteni... főleg, hogy már tavaly is voltak ehhez hasonló problémák.

Meg esetleg törhetnék magukat, hogy azoknak az előadóknak, akiket a beharangozóba már hónapokkal ezelőtt betettek kedvcsinálóképpen, azoknak esetleg netalántán találjanak is időpontot a fellépésre... mert az úgy lenne korrekt.

Névtelen írta...

bárcsak egyszer a büdös életben el merném hinni, hogy az én ötleteimre is jár minisztériumi gyorssegély...akkor biztos kapnák...:)
hajós

Névtelen írta...

Én hiszem, hogy járna... :)
de ha Te nem, azt inkább tartsd titokban és kelts pánikot, ahogy mások is... nekik bejött. :)

Névtelen írta...

Kedveseim!

Én minden ZP-s koncerten kint vagyok,ez már hagyomány. Volt rosszabb?Volt jobb? neeeeee
MÁS volt,azoknak zenészek,énekesek,világítástechnikai, és mindkinek lehetett egy elcseszett napja,végeredmény? MÁS:)
Ne tessék bántani Hegyi és Hajós urakat,nyomják ám ők ezerrel!!! Segcuppki:)
Akinek nem tetszikm hát gyertek

Petra írta...

Amit írt a Hajós 207 júl 25én az nagyon ott van jó visszavágtál :P:P:P:D