2007. február 13., kedd

Vívódom

Azon vívódom, hogy felléphetek-e március 15-én a hajón. Persze a várható (????) zavargásokra gondolok itt, hiszen ha a város zavarog, akkor a közönség otthon marad, én meg ráfázom a hajón egyedül.

Ha azonban a város zavarog, én meg olyan zenész vagyok, aki a békében hisz és nem a zavargásban, és ráadásul gyáva sem vagyok, szóval akkor hogy is adhatnám fel már jó előre a koncertet?

Azért, mert zavargások várhatók? Zavargások pedig azért (is) várhatók, mert mindenki a zavargások várhatóságáról ír, olvas, beszél -- kész főnyeremény.

Legszívesebben békekoncertet hirdetnék, mert egyébként meg basszák meg a zavargók.

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

én is ezen gondolkodtam. pedig nem is vagyok zenész. de csak úgy lehet elmenni a koncertre zavargás nélkül, ha az van.

yz írta...

az én célom a világbéke...

zozi írta...

és a hajó hogyan gondolja ezt a napot? merthogy se az utcai plakáton, se a honlapján nincs koncert kiírva...

Névtelen írta...

Én felveszem a a zavargás elleni pulóveremet.

Névtelen írta...

már csak az a kérdés, hogy miért változtatja meg emil minden egyes bejegyzésekor a blog színeit.

konyagabi írta...

szerintem koncertre nem szerencsés a dátum.

Névtelen írta...

Már mér'?

Névtelen írta...

azért, mert a mars és a vénusz együtállása, meg a buddha szobor hasát is meg kell szimogatni, a lejárt szavatosságú kutyakajakonzervről nem is beszélve.

Névtelen írta...

szerintem a hajó környékén nem szoktak zavarogni. az persze inkább dilemma lehet nektek (zavargások ide vagy oda) hogy én péládul egy négynapos hétvégén nem leszek pesten, mert miért lennék, vagyok itt eleget, és ha sok én van a koncertrejárók között, akkor ki lesz ott a hajón? én például egri borozást tervezek, remélem időben szólok és az egri koncert megszervezhető még.

Névtelen írta...

Minden szélsőségest fel kéne akasztani.

Névtelen írta...

Ja, és Világbéke!

Névtelen írta...

A hajó környékén tényleg nem szoktak "zavarogni" (illetve eddig nem tették), viszont oda kell jutni valahogy... meg haza is.
De ezzel a hosszú hétvégével mondasz valamit... :)

Nagy dilemma. :-/

Unknown írta...

Semmi gond, elkérjük az egyik vízágyús kocsit, kirakjuk rá a "Különjárat" táblát, és mindenkit hazaviszünk. A hangszóróból pedig mehet mondjuk... "Zavargók kérték" vagy ilyesmi. Esetleg átalakíthatnánk az egészet egyfajta előre hozott májuselsejévé, sörrel, virslivel és ringlispíllel, lehetne célba dobni kislabdával meg lengőtekézni.

Névtelen írta...

a céllövölde mindenképp meglesz...

Névtelen írta...

vízágyús megoldás ide vagy oda (bár elég jól hangzik...) mi az elsősorbéli fiatal suhancok ott leszünk a helyünkön. átvágunk a kopaszokon, a rendőrökön, kordonon, könnygázon, fradiindulón és illemszabályon.

Alea iacta est

Gibbon írta...

Zavargások márpedig lesznek, amíg el nem takarodik (-nak) onnan az, aki aki (aki zavar). A szélsőségeseket án is elitélem. Azokat, akik 30.000 digitális táblát vesznek a 2.B-nek bizonyára annyiért amennyiért és nem itélném el a "zavargókat" még akkor sem, ha Zazie-t el is mossa a vizágyu a körúton állva. Különben is a térerőt ez akkor sem befolyásolja. Ha nem lennék 1400 kilóméterre jól (el-) megzavarnék (-nák) ezt-azt!

Muci írta...

ne már...pedig jó előre lezsíroztam magamban,hogy végre megnézem ezt a HAjós megoldást :(
ehh

Névtelen írta...

A Hír Tv-ben felbukkanó embereknek nem annyira kell tartania a zavargásoktól. :)

Névtelen írta...

Osztom szemüveges hülyegyerekazelsősorban véleményét...ja és tényleg elsősor közép ismét a fiataloké...

Névtelen írta...

Sziasztok. Én Bözsefalvi erzsébeti vagyok, igy dél pestről közelittem meg a hajót. Mi arra békés népek vagyunk és nincs nálunk balhé. A kosstuh téren vagy valahol világ vége van az tölünk messze van. Úgy hogy felölünk menjünk a hajóra. Ha meg nem tettszik a helyszín , fel a horgonyt gyertek le a kisdunán a erzsébeti strandig és ott is lehet bulizni :)

Névtelen írta...

heh, jó lesz a hajón, legalább lesz hova menekülni a zavargások elől... lehet hogy még jót is tesz a nézőlétszámnak!;)

Névtelen írta...

gyertek a kisszobánkba koncertezni, mi biztos, hogy nem zavargunk. maximum akkor, ha túl hangos a zene nyolc után, mert akkor a gyerek már alszik.